Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για το PSI

NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 14:10
Τελευταία Ενημέρωση : 21/01/2012 14:33

 

Εμπλοκή φαίνεται πως προέκυψε στις διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση του PSI, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα -μετά από δύο ημέρες μαραθώνιων συζητήσεων με την κυβέρνηση- αναχώρησε το πρωί για το Παρίσι και οι συνομιλίες θα συνεχιστούν τηλεφωνικώς.

Πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters ανέφερε νωρίτερα ότι είναι αδύνατο να υπάρξει συμφωνία πριν από την επόμενη εβδομάδα και συμπλήρωσε: «Τα πράγματα είναι περίπλοκα, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε ό,τι αφορά τα νούμερα, ωστόσο υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή μαραθώνια συνάντηση του κ. Νταλάρα με τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, το ΙΙF ανακοίνωσε ότι η συμφωνία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, καλώντας όλες τις πλευρές να δράσουν «αποφασιστικά» ώστε να οριστικοποιηθεί.

Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Βενιζέλος πληροφόρησε τους δημοσιογράφους ότι οι συνομιλίες επρόκειτο να συνεχιστούν εντός της ημέρας, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια για το Eurogroup της Δευτέρας, όπου αναμένετο να συζητηθεί η συμφωνία, στενεύουν.

 

πηγή : http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2125500

Advertisements

About this entry