Γ. Καρατζαφέρης: «Βιαστικές και εκβιαστικές οι εκλογές της 6ης Μαΐου»

Πέμπτη, 12 Aπριλίου 2012

 

«Βιαστικές» και «εκβιαστικές» χαρακτήρισε τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δήλωση που έκανε πριν από λίγη ώρα.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο λαός θα καταλάβει ότι πρέπει να ψηφίσει με τη νόησή του και όχι με τον θυμό του» και πως οι εκλογές «θα ξεμπερδέψουν και δεν θα μπερδέψουν περισσότερο τα πράγματα» και απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε ότι θα ψηφίσουν για να βγει ένας νέος πρωθυπουργός.

«Δεν ψηφίζετε για ακρότητες. Δεν ψηφίζετε ευκαιριακά. Δεν ψηφίζετε ανθρώπους να επιβάλουν εκβιασμούς και μονόδρομους», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος στο κόμμα του, είπε ότι «ο ΛΑΟΣ, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Ελλάδας και προτάσσοντας πάντα την Ελλάδα, ξεκινά αυτήν την κούρσα με πολύ κέφι, με πολύ αισιοδοξία, σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει εκείνους που σκέπτονται και όχι εκείνους οι οποίοι αψηφούν τον Ελληνικό λαό» και κατέληξε:

«Και αυτοί που αψήφησαν τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που τον οδήγησαν όμηρο μέσα στα αυστηρά πλαίσια της τρόικα, αφαιρώντας του ελπίδα και προσθέτοντας άγχος».

Στο μεταξύ ο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε σήμερα νέες προσχωρήσεις στις τάξεις του, μεταξύ των οποίων τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πέτρο Καραβίτη, ο οποίος θα πολιτευθεί στη Β’ Αθηνών.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

πηγή : http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/04/2012_437635

Advertisements

About this entry